09:15

imorgon klockan 09:15 ska jag nämnligen vara på vårdcentralen eller något sånt vare och kolla upp infektionen som blivit på grund av navelpiercingen , bläää '
och det ser verkligen förjävligt ut. men aja hejdå :p ♥
assooo jag har ingen blogglust just nu because jag ska gå och duscha :s

största infektionen efter navelpiercing

hejsan allesammans :)

det är såhär att jag har fått största infektionen efter " navelpiercingen " så jag har blivit tvungen att ta ut den :(
fast det är ju nästan inget att bry sig om just nu om det ser fult ut eller inte huvudsaken är väll ändå att det blir bra för det kliar som fan, svider och allting. känns lite som om jag kommer dö ... ♥
aja får ta och kolla upp detdär med infektionen imorgon så får vi väll se om jag måste gå till doktorn eller inte.
men orkar inte blogga mer nu funderar på att gå och lägga mig redan nu. jajaja.. bjuder på en grymt gullig låt av en grymt gullig kille .
puss och hej vi hörs väll imorgon eller något .

tänka alla famnar jag lämnat av längtan till dig

little sajmen ♥


hejhejhej ! idag ska jag sova oss min lilla farmor o farfar i ocklepundisshhh o det ska väll bli najs :)
förut idag var vi o åkte lite pulka med robin, sussie, simon, benjamin, robins nya tjej, daniel osvosv eller jag stog för det mesta bara still o frös för det var typ 29462916479814694 minus grader så det var ju inte direkt såhär mega konstigt att man faktiskt frös. jag vet att jag byter blogg hela tiden men den här gången bytte jag faktiskt blogg på grund av några saker men orkar inte ta upp det igen för då kommer det bli likadant alltså bråkigt o då kommer det sluta med att jag måste ta bort bloggen helt o jag vill ju liksom kunna ha en blogg !
fast nu har jag ju typ 4-5 styckna bloggar menmen kan vara kul o spara ;p
men ni får ha det så bra så hörs vi babes !


jag och felicia som små tomte b-bubbilubbar !


ROMME ALPIN

igår åkte vi till romme som ligger utanför borlänge with the class och åkte skidor, hade aldrig åkt skidor förut men det var faktiskt jätte roligt ... efter ett tag iallafall ! men nu har jag as mycke tränings värk på baksidan av benen så jag kan typ inte ens gå och så är jag as trött på grund av att vi gick upp vid 4.


skola somvanligt

idag var jag i skolan som vanligt, eller som vanligt vet jag inte riktigt.. med tanken på att både felicia och elsa var sjuka så jag var istället med några tjejer med namnen carolin, sabina och ellen ! ja annars har det inte hänt något speciellt idag ? jag träffa maja en stund efter skolan sen tog jag bussen hem direkt hem liksom och nu sitter jag här och har precis duschat och gör absolut ingenting mer en att kolla facebook, men det är ju jätte kul..
ni får ha det så bra så hörs vi puss and bye !


mus

hej jag är en mus hejdå

RSS 2.0